Topic: Extra financiële verplichting buiten contributie om

Mijn zoontje voetbalt bij een voetbalvereniging. Bij het aanmeldden heb ik een beknopte versie van de huisregels ontvangen. Deze zijn ook terug te vinden op de site van de vereniging. Nu betalen we netjes contributie. Echter heeft de vereniging afgelopen jaar besloten een grote investering te doen. Sponsorgeld en allerlei akties om geld in te zamelen waren niet genoeg. Nu heeft de ALV besloten de leden een extra bedrag op te leggen. Buiten de contributie om. Nu begreep ik dat als dit in de statuten wordt bekrachtigd zo'n besluit de leden dis idd moeten betalen. Deze statuten heb ik opgevraagd (stonden niet op de site) en hierin staat (heel algemeen) dat leden om een extra verplichting kan worden gevraagd. Maar moet ik nu dat extra bedrag betalen?