Familiedrama treft vv Wieldrecht

Met grote verslagenheid heeft vv Wieldrechtj vanavond kennis genomen van het gezinsdrama op de Heimerstein. Twee leden van de v.v. Wieldrecht zijn hierbij betrokken. De gedachten en medeleven zijn bij een ieder die hierbij betrokken is, de familie op welke wijze dan ook kent, ouder van, speelster, dochters van... Dit valt met geen pen te beschrijven.

De wedstrijden op donderdag 12 september en zaterdag 14 september van het Dames 1 team en van MO13 zijn uit de bekercompetitie gehaald.

Gisteravond is het bestuur, samen met een afvaardiging van de betrokken leiders, bijeen geweest om te bezien wat nog ondernomen moet worden. Uiteraard willen ze eerst de officiële berichten afwachten voordat we de juiste, en vooral correcte, acties ondernemen.

Namens het Bestuur van v.v. Wieldrecht, Bron vv Wieldrecht

 

Ook Sport Totaal wens de familie, nabestaanden en de club veel kracht en sterkte toe in de komende tijd.