· 

Voetbal Totaal organiseert 18 november een Jeugdtrainers bijeenkomst bij sv Ouderkerk....lees gauw verder

De Jeugdtrainers nemen best in aantal af en zoals eerder gememoreerd wordt het tijd dat we gaan netwerken en meer met elkaar overleggen of we hier iets in kunnen gaan betekenen. Ik heb eerder aangegeven met elkaar bij sv Ouderkerk samen te komen om het vak met elkaar een boost te geven.

 

Voor slechts 5,- kunnen we de avond met koffie een zinvolle invulling geven. Met trainers uit de praktijk en waar loop jij tegenaan. Door het bij diverse locaties te organiseren kunnen we met en van elkaar leren. Wellicht komen we met ideeën het trainersprobleem een positieve zet mee te geven. Met elkaar voor elkaar. Formulier staat hier.

 

De bedoeling is wel een oud docent KNVB hierbij uit te nodigen. Als ervarings deskundige.

 

Maar praten over hoe trainen we nu eigenlijk en dat maakt het interessant. "JEUGDTRAINERS VOOR EN MET ELKAAR"

 

Aanmelden?

 

Je kunt je via dit formulier opgeven