GESTART ALS HO OF TJC? KOM NAAR DE AFTRAPBIJEENKOMST BIJ JOU IN DE BUURT!

Je bent net gestart of hebt misschien al enkele maanden achter de rug als Hoofd Opleiding (HO), Technisch jeugdcoördinator (TJC) of andere vergelijkbare functie van jouw vereniging. Er komt veel op je af én je hebt zelf ook nog allerlei plannen en ambities. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor; je medevrijwilligers en de KNVB kunnen je hierbij ondersteunen.

 

Om met elkaar kennis te maken zijn er aan het begin van het seizoen Aftrapbijeenkomsten voor vrijwilligers en kaderleden. In elke regio is er een bijeenkomst waar je medevrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen. Daarnaast vertellen we je in een specifieke workshop meer over jouw rol en geven we handige tips.

Bron KNVB