Speler Haagse club na vechtpartij Deltasport: ‘Er werd met bier en stoelen naar ons gegooid’

Het had een mooie zaterdagavond voor voetbalvereniging Deltasport uit Vlaardingen moeten worden. Eerst een bekerwedstrijd om vijf uur en daarna de feestelijke opening van het hernieuwde clubhuis dat enkele maanden geleden tot de grond toe afbrandde. Het liep allemaal anders.

 

De voetbalwedstrijd van thuisclub Deltasport tegen HMSH uit Den Haag haalde niet eens het rustsignaal. De scheidsrechter besloot na een klein halfuur, bij een 0-0 stand, het bekerduel definitief te staken vanwege een massale vechtpartij.

 

Het ging in sportpark Broekpolder aan de Watersportweg los nadat op een speler van tweedeklasser Deltasport een overtreding was gemaakt. De twee betrokken spelers raakten met elkaar in de clinch waarna een opstootje ontstond. Lees verder in het AD