FC Lisse op doordeweekse avonden cashless

In de bestuursvergadering van september heeft het bestuur na overleg met verschillende commissies en besluit genomen over cashless betalen. Vanaf 1 oktober 2019 kan op doordeweekse dagen na 17:00 uur alleen betaald worden middels een pinbetaling dan wel een betaling met de FC Lisse clubcard. Op dit moment vinden op bovengenoemde tijdstippen circa 75% van de betaling cashless plaats. Om de veiligheid van onze bar vrijwilligers verder te verbeteren en omwille van het administratieve gemak dat er ontstaat, is gekozen om deze maatregel door te voeren. Om de clubcard op te waarderen en overige vragen verwijzen bestuur naar: https://www.fclisse.nl/voetbal/informatie-fc-lisse-clubcard/ De barvrijwilligers blijven zorgen voor gezelligheid en met elkaar zorgen ervoor dat dit ook kan plaatsvinden in een veilige omgeving. Bron fc Lisse