DOE MEE AAN ONZE CAMPAGNE OM SCHELDEN TEGEN SCHEIDSRECHTERS TE STOPPEN!

Bekijk de video op BNN/VARA
Bekijk de video op BNN/VARA

Scheidsrechters worden uitgescholden. Sterker nog, álle scheidsrechters in Nederland worden uitgescholden. 100% dus. En dat terwijl ze in de meeste gevallen vrijwillig hun best doen om spelers en publiek een leuke wedstrijd te bezorgen. Daar willen wij verandering in brengen met de introductie van de Not So Great-kaart. Hoor jij scheldwoorden gericht aan de arbitrage? Deel de Not So Great-kaart uit om te laten weten dat dit niet door de beugel kan. Zo steken we met z’n allen scheidsrechters een hart onder de riem!

 

Doe jij mee met jouw sportclub, -team, -bond of -vereniging? Geef je hieronder op en ontvang de kaarten zowel digitaal en gedrukt.

Klik hier naar BNN/VARA en geef je op