· 

Topic: 2x per week trainen, niemand komt...

Begin september was ik gestart met voetbal. Na enkele weken kwam ik tot de conclusie dat de motivatie in het team nogal ontbrak. Ik raakte steeds meer gedemotiveerd en uiteindelijk besloot ik ermee te stoppen. .

 

Ik had contact opgenomen met de voetbalvereniging. Deze lieten mij weten dat ik per mail kon opzeggen, zo gezegd zo gedaan. In het mailtje gaf ik mijn argumenten.

 

Voor mijn gevoel ontbreekt de motivatie enorm onder de dames, er is twee keer per week een training waarvan op de dinsdag niemand komt (!) en op de donderdag een groot deel van het team niet. Dit heb ik al bespreekbaar gemaakt en wordt laks/nauwelijks op gereageerd. Tijdens een wedstrijd op de zondag wordt er direct opgegeven zodra we een punt achterstaan, de 'spirit' om er nog wat van te maken ontbreekt. Ik heb in zelfs een wedstrijd meegemaakt waarin een dame nog half dronken op het veld stond en moest overgeven vanwege avond stappen.

 

Ook komt de trainer niet opdagen bij wedstrijden en hij wilt ermee stoppen. Ik ervaar tevens geen aansluiting bij de dames qua personen.

 

Ik kreeg een mail terug dat ze het vervelend voor mij vonden etc. en ik uit ‘coulance’ €100 moet betalen (contributie is €135). Ik was verbaasd toen ik het las!! Ik heb circa 1,5 maand gevoetbald. - Dinsdag werden we niet getraind door een trainer, er werd helemaal niet getraind de dames kwamen niet opdagen ondanks mijn verzoeken om zelf initiatief te nemen en er zelf wat van te maken. Ik neem aan dat de contributie ook inhoudt dat je twee keer per week getraind hoort te worden? - Er op de donderdag 7-8 dames kwamen opdagen (i.p.v. 16) voor de training. - De trainer niet aanwezig was tijdens de wedstrijden (niet bepaald motiverend en zo kan hij niet zien waar op getraind kan worden). De trainer is ook van plan ermee te stoppen. - Zeer weinig motivatie in het team De klik wat ontbreekt is niet mijn hoofdreden. Ik heb gevraagd waarom ik zo’n hoge contributie moete betalen en op basis van wat dit is vastgesteld. Ik wacht graag op een reactie