Dilemma: spelen of stoppen

Ik zit een beetje in een dilemma. Mijn dochter zit al 2 jaar onder voetbal en die trainden altijd donderdag en ik had in april gevraagd of ze een team hoger ging en op welk dag die trainden, dit jaar was dat Dinsdag. In juni kreeg ik eindelijk te horen dat ze door mocht naar het MO13 team. Trainingsdagen zouden in overleg gaan met de spelers en de coach en ze zouden er rekening mee houden dat mijn dochter niet meer op de donderdag kon trainen. Ik blij en dochter blij want ze wilden ook toneel spelen en dat is op de donderdag. Dus nu heb ik haar opgegeven voor toneel en mag ze in september mee oefenen.

 

Nu heb ik tot op heden na 5 keer mailen nog steeds geen antwoord gekregen wanneer ze nou gaan trainen, elke keer hoor ik dat ze rekening mee houden en dat ik op mijn mail moet wachten. Ik weet dat volgende week de trainingen beginnen. Nu lees ik zojuist op hun website dat mijn dochter in het D team zit en op de donderdag traint, tegelijkertijd met Toneel. Ze hebben mij dus helemaal niets gemaild en ze hebben er geen rekening mee gehouden. Andere teams zijn ook ineens van trainingsdag veranderd en ik weet dat er nu meerdere kinderen problemen gaan krijgen met dubbele bezigheden.

 

Ik zit een beetje in een dilemma nu, ik ben zelf helemaal klaar met het communiceren van de club, mijn dochter wilt ook liever naar toneel maar als ze stopt hebben ze een speler te kort en kunnen ze geen competitie spelen...

 

Ik vind het vreemd dat ze geen vaste dag enzo per team hebben in traingen, dat kan wel met andere verenigingen hier in het dorp.

 

Wat zouden jullie doen?