· 

Topic: Hoe te stoppen bij een club?

ik heb een probleempje! een maand geleden ben ik aan het begin van het seizoen begonnen in de selectie van een andere club, waar ik voor gevraagd was. Ik vond het gaaf, maar nu is dit jaar mijn rooster op de uni en mijn werk zo dat ik echt geen tijd meer heb! verder voel ik me echt niet thuis en vind ik mijn studie en werk en vriendin veel belangrijker, kortom; ik wil er mee stoppen.

 

Door alle randzaken die er verwacht worden op deze club wordt er zo veel tijd gevraagd die ik echt niet heb dat ik er erg mee zit en met een knoop in mijn maag gestresst rondloop. Ook de mensen heb ik geen klik mee en dat heeft al tot irritaties geleid. Ik heb het een tijd aangekeken maar ook de tijd die er benodigd is mee te gaan naar de wedstrijd van het andere selectieteam en voorbereidingen zijn me veel te veel. Het probleem is echter, ik ben daar net begonnen en heb een kans gekregen, hoe kan ik nu het beste al zeggen dat ik ga stoppen? ik heb veel moeite hiermee te komen en dit op tafel te gooien. Hoe zou jij dat oplossen?