KNVB 130 jaar voetbal: Organiseert Nationale Voetbal Dag

Er zijn in Nederland ruim 3000 verenigingen waar ruim 1,2 miljoen leden, vrijwilligers, trainers en fans elkaar elke week ontmoeten. Dat verdient een groots feest. Daarom organiseren we op zaterdag 13 juni 2020 – tijdens het openingsweekend van het EK 2020 – de allereerste Nationale Voetbaldag. Op deze dag nodigen clubs leden én niet-leden uit voor een gezellig toernooi en een lekker feestje.

 

Hallo voetballers, zusjes van voetballers, broertjes van voetballers, buren van voetballers, klasgenoten en vrienden. Ja, iedereen mag meedoen met de eerste editie van De Nationale Voetbaldag op 13 juni 2020. Op deze dag vieren we dat amateurvoetbal veel meer is dan een spelletje, en kunnen de clubs laten zien wat ze betekenen voor hun leden... en de buurt. Lees verder bij Nationale Voetbal Dag