JEUGDPLAN NEDERLAND MEIDEN: DE VOORBEREIDING OP NATIONALE JEUGDSELECTIES

Bekijk de video en klik op de afbeelding
Bekijk de video en klik op de afbeelding

Gedurende de week zijn de KNVB Talentcoaches en KNVB scouts op pad en bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland om de verschillende leeftijdscategorieën in beeld te krijgen en te houden. Voor het Jeugdplan Nederland meiden begint dit bij de Onder 11.

 

De allerbeste talenten krijgen een uitnodiging voor het deelnemen aan trainingen of het spelen van wedstrijden bij een van de selectie van het Jeugdplan Nederland meiden. De trainingen en wedstrijden van het Jeugdplan Nederland meiden zijn extra voetbalactiviteiten naast de voetbalactiviteiten bij de vereniging van de desbetreffende speelsters. De voetbalsters komen in een prestatieomgeving waarbij ze kennis maken met vertegenwoordigend voetbal. Het is podium waar zij hun talent kunnen laten zien en zich kunnen verbeteren op een hoger niveau. 

 

Met de video bovenaan deze pagina kom je erachter wat Jeugdplan Nederland meiden exact inhoud.

Bron KNVB