PROJECT “OUDERS LANGS DE LIJN”

Afgelopen zaterdag hebben leden van de Normen en Waarden Commissie appeltjes uitgedeeld met een flyer om op deze manier aandacht te vragen voor (negatief) gedrag van ouders langs de lijn.

 

Dit project wordt samen met de Normen en Waarden Commissie van de voetbalverenigingen uit Katwijk gedaan. Zaterdag bij FC Rijnvogels, Quick Boys, VV Katwijk of Valken geweest? Hier ook een appeltje met een flyer ontvangen?

 

Samen willen declubs in kader van Week van het Respect een vuist maken tegen negatief gedrag langs de lijn. Door dit op een ludieke manier te doen hopen e op een stukje bewustwording van (negatief) gedrag rond de velden. Veel mensen hadden al ergens in een krantje of online gelezen over onze actie en reageerden daar positief op. Andere ouders kenden het niet maar waren zeker niet minder enthousiast over het project en vonden goed dat er op deze manier aandacht voor gevraagd werd. Bron Rijnsburgse Boys