We weten de training van Remco Boere volgende week: de Beleving! Schrijf je te plekke in!

We weten de training van Remco Boere voor volgende week vrijdag bij Voorschoten '97. De pers is uitgenodigd en Voetbal Totaal neemt een interview af met deze voormalige goalgetter  van o.a. ADO Den Haag, Vitesse, PEC Zwolle, sc Cambuur, Ariklis Saloniki, en Gil Vicente.

Een beleving voor deze meiden. Kom je ook op 15 november om 18.30 uur bij Voorschoten '97 en meld je ter plekke aan. Ben je spelend in de MO13 tot en met MO19? Kom en beleef een complete training. En dat voor slechts 15,--

 

VT Opleidings Centrum en Voetbalweek in Friesland

Komend seizoen ook te bewonderen in Friesland op locatie van vv Makkum. Inmiddels staat in Noord Nederland een email en flyer campagne klaar om de doelgroep te bereiken. Vanaf maart 2020.  Na de trainingen vindt een voetbalweek plaats met oud prof Hans Loen (FC Eindhoven) en vader van Yoeri Loen, op dit moment spelend bij Almere City FC. De trainers voor deze week zijn Remco Boere, Hans Loen, Danny en Marcel Wagenhuis. Inschrijven voor Friesland kan al via de site 

 

 

Fantastisch Remco Boere. Als meisje van 13/14 jaar was ik enorme fan van hem toen hij bij FC Den Haag speelde. Mogen 40 Plussers Ook meedoen ? HahA