DVS’33 TEAMS UIT ONDERBOUW VOETBALLEN BIJ VITESSE EN FC UTRECHT

DVS’33 Ermelo heeft een goed lopend convenant met Vitesse, maar daarnaast is er ook een goede samenwerking met andere Betaald Voetbal Organisaties. Zowel tegen Vitesse als tegen FC Utrecht werd gevoetbald door teams uit de Onderbouw.

 

Vitesse

 

Woensdag 16 oktober was DVS’33 Ermelo met teams naar Arnhem om op Papendal tegen de JO11 teams van Vitesse te voetballen. De 2 teams van DVS 33 Ermelo bestonden uit spelers van 12-1/12-2/11-1/11-3.

 

De DVS delegatie werd op Papendal zeer gastvrij ontvangen en velen keken hun ogen uit op de prachtige accommodatie.

 

Beide teams van DVS deden het prima tegen de Arnhemse eredivisieclub en hadden een avond vol voetbalplezier. De toeschouwers, waaronder vele ouders genoten met volle teugen.

 

De trainers hadden de DVS spelers als doelstelling mee gegeven om te genieten en te proberen mee te gaan met het niveau en tempo van Vitesse. “ Leer van deze wedstrijden en durf zelf te voetballen en je te laten zien “. Dit verliep helemaal niet verkeerd.

 

Beide ploegen speelde 4x 20 minuten. Dit vroeg veel in het conditionele vlak van onze spelers. Uiteindelijk kunnen we terug kijken op een zeer leerzame avond en hebben de spelers van DVS zich goed laten zien. Bron DVS ' 33 Ermelo