ONTWIKKEL EEN VISIE OP VERDEDIGEN; VOLG DE BIJSCHOLING

In het najaar van 2019 biedt de KNVB Academie weer verschillende opleidingen en bijscholingen aan. Vanaf heden is het mogelijk om je in te schrijven voor de bijscholing ‘Ontwikkelen speelwijze verdedigen'. Zet je de tegenstander direct vast? Of ga je inzakken op eigen helft? Hoe kan ik mijn speelwijze trainen? Welke trainingsvormen lenen zich daar het beste voor? Allemaal vragen die als trainer-coach op je afkomen wanneer aan de slag gaat met de teamfunctie verdedigen binnen de speelwijze van je team.

Volg deze bijscholing en ga samen met mededeelnemers aan de slag met het formuleren van je eigen visie ten aanzien van de teamfunctie verdedigen en het omschakelen van verdedigen naar aanvallen. Deze opleiding wordt op verschillende locaties in Nederland aangeboden.

Licentiepunten

De bijscholing is goed voor negen licentiepunten. Deze punten zijn nodig voor het verlengen van de trainerslicentie. Voor meer informatie en de inschrijfomgeving klik je op onderstaand linkblok. Bron KNVB