· 

Bekijk Nederlandse voetbalsterren Jesse Marlet en Laura Dekker live tijdens het Red Bull Street Style Wereldkampioenschap 2019 op Insight TV

Insight TV, ‘s werelds toonaangevende 4K UHD HDR televisiezender, content creator en format seller, heeft de krachten gebundeld met wereldwijd multi-platform kanaal Red Bull TV om het Street Style Football Wereldkampioenschap 2019 live uit te zenden in 4K UHD HDR op zaterdag 16 november. Nederlandse sterren Jesse Marlet en Laura Dekker zullen meespelen naast ander internationaal talent. Om het live te kijken zul je even moeten opblijven, maar des te meer tijd heb je om in de perfecte voetbalstemming te komen: het 90-minuten durende event start om 02.00 uur Nederlandse tijd in Miami, USA en Nederlandse kijkers kunnen het kampioenschap live bekijken op KPN kanaal 38 (HD) of 692 (UHD), via T-Mobile Thuis of www.Insight.TV. Mocht je de live uitzending niet redden, dan wordt het gelukkig herhaald gedurende het weekend:

Zaterdag 16 november 11:00 – 12:30 uur 19:00 – 20:30 uur 23:00 – 00:30 uur

Zondag 17 november 09:00 – 10:30 uur 16:00 – 17:30 uur 00:00 – 01:30 uur Nederlandse freestyle voetbalkampioen Jesse Marlet is een van de talenten die meedoet aan de competitie. De ster uit Amersfoort is pas 21 jaar oud, maar heeft al een Nederlands kampioenschap en een bronzen medaille van het Europese kampioenschap in de pocket. De 19-jarige Laura Dekker timmert minstens net zo hard aan de weg. Ze is de huidige vrouwelijke Nederlandse en Europese kampioen en wil niets liever dan ook het Street Style Wereldkampioenschap aan die lijst toevoegen.

Het Red Bull Street Style Wereldkampioenschap is een van de meest prestigieuze freestyle voetbalcompetities ter wereld en werd sinds de start in 2008 uitgezonden op Red Bull TV.

Tijdens het event strijden ‘s werelds beste freestyle voetballers, zowel mannen als vrouwen, om de titel van Wereldkampioen. Arun Maljaars, Director Content & Channels bij Insight TV: “Met miljoen fans over heel de wereld is dit event een groot spektakel voor voetbalfans en we zijn dolblij dat we dit kunnen realiseren voor onze partners en kijkers. Deze 4K UHD HDR live uitzending is een nieuwe mijlpaal voor ons kanaal en we kijken uit naar nog vele anderen in 2020”

Kijk hier de trailer