Ook in Friesland gaan we verder met.....

Vrijdag komt Remco Boere naar Voorschoten '97. In de middag ophalen van Schiphol en naar Voorschoten. 5 en wellicht meer heeft Nelleke Smit-Breedijk geregeld van BeFair Waddinxveen om de clinic mee te maken. Ook Jacco Scholts heeft nog van zijn MO17.1 speelsters geregeld. Hoeveel er komen? We wachten het af. Van VEP woerden ook 2 extra en van de MO11 en MO13 van Voorschoten '97. Uiteraard de bestaande meiden van de VTMA zijn er sowieso. Danny Wagenhuis is er om opnames te maken met Remco en te plaatsen in de Voorschotense Krant en Voetbal Totaal. Tevens helpen bij de training.

 

Friesland:

Ook in Friesland gaan we verder met de VTOC in Makkum bij de plaatselijke vv Makkum. 16 avonden met prof Remco Boere zijn vanaf maart 2020 ingepland en vanaf 4 juli zal in Friesland een heuse voetbalweek worden georganiseerd met o.a. ex prof Hans Loen uit Nijmegen en Remco Boere uit Zweden. Remco doet ook mee met de 16 avonden. Makkum stelt voor de 16 avonden het veld beschikbaar en voor de voetbalweek zijn we in gesprek met mooie locaties incl. Logies, ontbijt, diner. Voor degene die van verre komen is dit ideaal. We trainen 2x per dag en dat een week lang. Omdat jij beter wil worden. De echte profs gaan je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Mede mogelijk gemaakt door Marco Molenaar en Jelda Molenaar

Klik hier voor inschrijving bij de VTOC in Friesland Makkum