KNVB: FOCUS OP JEUGDVOETBAL IN DECEMBERVERGADERINGEN

In de afgelopen twee jaar zijn er in het Nederlandse voetbal vele processen in werking getreden. Onder andere waren er grote inhoudelijke veranderingen bij de programmering en bezetting van de nationale teams, was er een herstructurering van de voetbal-academie (trainersopleidingen) en was er een grote intensivering van verschillende vormen van overleg met clubs en collega-bonden.

 

Uit het intensieve overleg met de clubs in het betaald voetbal zijn dit jaar vele aandachtspunten opgehaald en samen met de voetbalmensen van de clubs (in zowel betaald- als amateurvoetbal) zijn er onder de hoede van de KNVB plannen gemaakt voor de toekomst. Die zijn met name gericht op het jeugdvoetbal. In meetings, bezoeken, werkgroepen en vergaderingen is een compromis steeds dichterbij gekomen en nu is de tijd gekomen om hierover een besluit te nemen. Lees over de deelgebieden op de site van de KNVB