COMPETITIEAANBOD ONDER 6 & 7; VUL DE VRAGENLIJST IN EN WIN

Veel amateurverengingen bieden voetbalactiviteiten aan voor de leeftijdscategorieën Onder 6 en Onder 7, de zogenoemde ‘mini-pupillen’ (of een afgeleide hiervan). De KNVB onderzoekt welke verenigingen een aanbod hebben voor deze doelgroep en hoe de KNVB de club hierin kan ondersteunen. Dat deed het in het verleden al met het ondersteuningsprogramma Welpenvoetbal, dat het samen met ING organiseerde.

 

Door in kaart te brengen welke wensen en behoeften er zijn binnen verenigingen, bekijkt de KNVB of en in hoeverre het wenselijk is dat er een vervolg komt op dit ondersteuningsprogramma. Op die manier kan er een positieve bijdrage geleverd worden aan de instroom van de jongste jeugd bij de amateurverenigingen.

Lees verder bij KNVB.nl