Voetballers DWSV en Papendorp mogen overstappen naar andere club

Onschuldige spelers van de geschorste Utrechtse voetbalclubs vv DWSV en SVA Papendorp mogen overstappen naar andere clubs. Dat laat de KNVB weten in een reactie.

 

Beide clubs zijn eerder uit de competitie gehaald vanwege herhaaldelijk wangedrag. De KNVB zei dat er geen vertrouwen was dat de clubs het geweld van spelers en supporters in en op het veld kunnen uitbannen. De tuchtcommissie heeft inmiddels besloten dat de twee Utrechtse voetbalclubs schuldig zijn.

 

Wanneer een voetbalclub uit de competitie wordt gehaald betekent dat in de regel het einde van de club. Het besluit van de KNVB is dus goed nieuws voor alle spelers die zich wel hebben gedragen. “De voetballers met een sanctie zijn bij ons bekend en die kunnen dus niet zomaar overstappen”, zegt Bram Groot, woordvoerder van de KNVB. Bron DUIC.nl