· 

Ajax Fan Store opent op 14 december in Batavia Stad Fashion Outlet

Op 14 december om 13.00 uur opent Ajax officieel de Ajax Fan Store in Batavia Stad Fashion Outlet. De populariteit van Ajax is enorm en om de vraag naar Ajax-merchandise aan te kunnen opent Ajax haar eerste fanshop buiten Amsterdam. Daarmee wordt het voor fans uit het hele land en toeristen makkelijker om officiële Ajax fan items te scoren. Naast de officiële uit- en thuistenues van dit seizoen, kan iedere Ajax-fan hier ook terecht voor alle andere Ajax-merchandise, zoals o.a. bekers, petjes, sjaals en dekbedovertrekken.

 

Het wordt het derde fysieke, officiële verkooppunt van de Amsterdammers. De andere twee fanshops zijn gevestigd bij de ArenA en in de Kalverstraat in Amsterdam. Anders dan de andere twee winkels biedt de fanshop in Batavia Stad Fashion Outlet merchandise met hoge kortingen.

 

De officiële opening is op zaterdag 14 december tussen 13.00 uur en 14.00 uur. Op die dag kunnen bezoekers gebruikmaken van een speciale aanbieding: iedereen die minimaal € 25,- besteed, ontvangt een gratis Ajax-bidon. Tijdens de opening is de landskampioenschaal ook aanwezig en kun je hiermee op de foto.

 

Melvin Spaargaren, Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet: “Eén van onze kernwaarden is beautifully local en daarom zijn we er trots op dat de succesvolste voetbalclub van Nederland ervoor gekozen heeft om een fanshop te openen in Batavia Stad Fashion Outlet. Onze bezoekers komen uit heel Nederland en we weten dat daar heel veel Ajax fans bij zijn, die nu het shirt van hun favoriete club en speler hier kunnen vinden.”