Familie Derks wint kort geding: Achilles'29 mag sportpark niet op

De rechter heeft de familie Derks woensdag in het gelijk gesteld in het conflict met Achilles'29. Dat betekent dat de leden van de Groesbeekse voetbalclub sportpark De Heikant niet meer op mogen.

 

Voorzitter Achilles'29 nuchter na uitspraak: 'Een hard gelag, maar niet het einde van de club'

 

De familie Derks speelde jarenlang een prominente rol bij Achilles. Harrie Derks was lange tijd voorzitter, zijn zus Elrie bestuurslid en broer Frans technisch directeur en assistent-trainer. Vorig jaar werd de familie aan de kant gezet. 'We hebben het sportpark al langer in eigendom. Dat was bijna 90 jaar geen issue, tot de radicale breuk. Dat is ons overkomen en was niet onze keuze', zegt Ria Derks namens de familie op Radio Gelderland. Lees verder bij de Bron Omroep Gelderland