Voetbalclub verontschuldigt zich nadat haar spelers tijdens de rust van het veld zijn afgelopen na een 8-0 achterstand

Een voetbalclub heeft zich verontschuldigd nadat haar spelers zijn weggelopen met een 8-0 achterstand in een lokale derby.

Abingdon Town verscheen niet meer na een 8-0 ruststand voor Abingdon United, waardoor de 150 aanwezige fans slechts de eerste helft hebben gezien en verbaasd achterlieten.

Het bestuur van de club in Oxfordshire heeft sindsdien een verklaring uitgegeven die de "walk-off" 'beschamend en niet in de geest van het spel' noemt.

Twitter

De wedstrijd - die zaterdag op het terrein van United Northcourt Road plaatsvond - werd snel gedomineerd door de thuisploeg, die binnen 15 minuten al met 4-0 voorstond.

Na de wedstrijd van gisteren tegen @AbingdonUtd We proberen momenteel te achterhalen waarom het weglopen tijdens de rust is veroorzaakt. De manager en spelers vertegenwoordigden de club niet.