Cursus Pupillentrainer op maat!

We geven dan ook een cursus van 4 of 5 avonden waarin alle facetten bij JO7 t/m JO13 pupillen tijdens de praktijk en theorie tot uiting komen. Binnen de visie, missie en waar de club de accenten op wil leggen geven we een cursus. Wellicht is het aanbod trainers groot bij de JO9, dan kunnen we hiervoor een speciale cursus voor geven. Wil je ook de JO11 erbij betrekken dan kan dat uiteraard ook. De club bepaalt en wij verzorgen deze op maat gesneden. Dat geldt voor alle leeftijden.

Maar ook een wedstrijd organiseren waarbij de coaching aan bod komt kan ook, of een stuk interne scouting en waar let je dan op! In alle deze facetten zijn we opgeleid. Als scout KNVB en Jeugdplan Nederland kunnen we je als vereniging hierin verder ontwikkelen.      

  

Ieder kind verdient een goede training!

 

Voor meer info mail@sport-totaal.nl