MO13-teams krijgt training van profvoetbalster Davinia Vanmechelen

Vanuit de samenwerking die Quick’20 heeft met voetbalmanagementbureau FlowSports worden er in de eerste maanden van 2020 een aantal techniektrainingen georganiseerd. Deze worden verzorgd door profvoetbalster Davinia Vanmechelen. De trainingen zijn het eerste praktische voorbeeld van het ontwikkelingprogramma van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen Quick’20.

 

De trainingen zijn bedoeld voor de meiden van MO13-1 en MO13-2: zij kunnen dan ook kosteloos deelnemen. De speelsters kunnen zich tot en met zaterdag 1 februari aanmelden bij hun trainer. De trainingen zullen allen plaatsvinden op woensdagmiddag, namelijk op:

 

5 februari, 18 maart, 1 april en 6 mei van 15.30-17.00 uur.

 

Davinia Vanmechelen wordt tijdens de trainingen ondersteund door verschillende trainers en spelers van de club.

 

“Iedereen die belangstelling heeft, is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken. Bron Quick 20