Hans Martijn Ostendorp bemiddelt bij onrustig FC Dinxperlo: stemming gaat woensdag misschien niet door

Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, heeft de afgelopen dagen bemiddeld om de rust bij fusieclub FC Dinxperlo terug te laten keren. Bestuur wil stemming woensdagavond niet door laten gaan.

 

ij de jonge fusieclub FC Dinxperlo, afgelopen zomer tot stand gekomen na een samensmelting tussen zaterdagclub DZSV en zondagvereniging SV Dinxperlo, was het de afgelopen maanden zeer onrustig. Dat had vooral te maken met de keuze voor prestatief voetbal op de zaterdag of de zondag die de leden moesten maken.

 

De eerste stemming van eind november, waarin massaal voor het zondagvoetbal werd gekozen, werd ongeldig verklaard vanwege procedurefouten. Komende woensdag zouden de leden in eerste instantie opnieuw stemmen, maar die stemming wil de club nu uitstellen omdat het de afgelopen weken zeer onrustig was. Lees verder in de Gelderlander