· 

Topic: (echt gebeurd) Bestuur treedt af...het is een puinhoop

.....Jansen vertelt over hun de redenen hiervoor voor het uittreden van het gehele bestuur: “Het is een puinhoop, geen respect in de jeugd: er is geen leiderschap, ouders willen geen contributie meer betalen omdat er geen trainers voor de groepen staan. laat staan dat er een wervingsactie is, team indelingen kloppen van geen kant. Er zijn afgelopen zomer best veel jeugdleden lid geworden , maar er zijn er ook hetzelfde aantal vetrokken. In verhouding schiet je er niets mee op.. Daar moet je naar kijken. De ouders bepalen en willen voet aan de grond krijgen meer voor het zeggen hebben. Er moeten mensen in het bestuur zitten die verstand hebben van bestuur én van voetbal. Wat er nu gebeurt is ontzettend jammer voor de club.” Jansen is al benaderd voor een bestuursfunctie bij een andere club.....