NATIONALE G-VOETBALDAG DIT JAAR OP WOENSDAG 5 AUGUSTUS

De datum voor het jaarlijkse voetbalfeest voor G-voetballers is bekend! De landelijke G-voetbaldag is dit jaar op woensdag 5 augustus op sportpark De Bongerd.

 

Het evenement wordt in augustus voor de 28e keer georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal (CBV), in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV). Aan het bijzondere evenement nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen. Zij worden bovendien gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest.

 

Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi, dat al sinds de eerste editie wordt georganiseerd bij BVV Barendrecht. Tientallen vrijwilligers van de club zijn die dag beschikbaar om het toernooi samen met de organisatoren in goede banen te leiden. Drumband Amarant en diverse artiesten zorgen voor de muzikale opluistering.

 

Het toernooi op sportpark De Bongerd is op woensdag 5 augustus vrij toegankelijk. Iedereen die wil komen kijken is van harte welkom, dus zet het vast in uw agenda! Bron BVV Barendrecht