Ouders die het team kapot maken

Carlo, heb je even?'' Zeker. Wat is er aan de hand?' 'Ik heb wat problemen in het team.' 'Alweer?' 'Ja, helaas wel.' 'Wie is er nu weer vervelend? 'Op vier na allemaal. Het zit zo. Volgende week dinsdag gaan we naar Nederland - Italie in de Arena. Omdat de moeder van Luuk en de vaders van Tijn en Stephan altijd voor ons rijden, hebben we hen gevraagd om nu ook mee te gaan en hen tevens een gratis kaartje gegeven. We hoeven namelijk nooit benzinegeld aan hen te betalen en daarom leek het ons de normaalste zaak van de wereld om iets terug te doen. Zeker omdat onze sponsor de helft van de kosten voor zijn rekening neemt.' 'Ik vind dat jullie dit heel goed hebben gedaan en kan me niet voorstellen dat er iemand is die hier een probleem van maakt.' 'Helaas doen ze dat wel. We hebben zaterdag namelijk een stuk of zes, zeven boze vaders gehad die het allemaal grote onzin vonden dat we die mensen een gratis kaartje hebben gegeven. Daar hebben ze het blijkbaar ook tijdens de wedstrijd over gehad. Onze drie vaste chauffeurs willen nu namelijk niet meer mee, maar wij hebben geen zin om in plaats van hen andere ouders mee te vragen.'

Lees verder bij de Bron avv SDZ. Geschreven door Henk Doppenberg