Ik zit met een dilemma! Wie weet raad?

Ik zit een beetje in een dilemma. Mijn zoon zit al 2 jaar op voetbal en die trainden altijd donderdag en ik had in april gevraagd of hij een team hoger ging en op welke dag die trainden, dit jaar was dat Dinsdag. In juni kreeg ik eindelijk te horen dat hij door mocht naar het JO13 elftal.

 

Trainingsdagen zouden in overleg gaan met de spelers en de coach en ze zouden er rekening mee houden dat mijn zoon niet meer op de donderdag kon trainen. Ik blij en mijn zoon blij want hij wilde ook tennis spelen en dat is op de donderdag. Dus nu heb ik hem opgegeven voor tennis en mag hij in september mee oefenen.

 

Nu heb ik tot op heden na 5 keer mailen nog steeds geen antwoord gekregen wanneer hij zou gaan trainen, elke keer hoor ik dat we rekening mee houden en dat ik op mijn mail moet wachten. Ik weet dat volgende week de trainingen beginnen. Nu lees ik zojuist op hun website dat mijn zoon in het JO13 elftal zit en op de donderdag traint, tegelijkertijd met tennis. Ze hebben mij dus helemaal niets gemaild en ze hebben er geen rekening mee gehouden. Andere teams zijn ook ineens van trainingsdag veranderd en ik weet dat er nu meerdere kinderen problemen gaan krijgen met dubbele bezigheden.

 

Ik zit een beetje in een dilemma nu, ik ben zelf helemaal klaar met het communiceren van de voetbalclub, mijn zoon wil ook liever naar tennis maar als hij stopt hebben ze een speler te kort en kunnen ze geen competitie spelen...

 

Ik vind het vreemd dat ze geen vaste dag enzo per team hebben in trainingen, dat kan wel met andere verenigingen hier in het dorp.