Poiesz jeugdsponsoractie bij ONS Sneek

Een prachtige actie van Poiesz, die alle deelnemende verenigingen in staat stelt om een flink sponsorbedrag te verdienen. De actie begint op maandag 10 februari en eindigt op zaterdag 4 april 2020. Gedurende deze periode krijg je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Daarnaast zijn er de weekaanbiedingen, die maar liefst 15 sponsormunten opleveren. De sponsormunten kunnen in de winkel van Poiesz aan het Boschplein gestort worden in de ONS-koker, maar ook op het wedstrijdsecretariaat in ons eigen clubhuis kunnen de munten ingeleverd worden.

 

Op zaterdag 22 februari gaat ONS Sneek de actie extra kracht bijzetten, dan zijn een aantal jeugdspelers in de Poiesz supermarkt aan het Boschplein actief om de weekaanbieding aan de man te brengen en daarmee extra munten voor de vereniging te verzamelen. Bron ONS Sneek