‘Club Brugge heeft grootste plannen met eigen jeugd’

Het gaat Club Brugge de laatste jaren voor de wind. Zowel sportief als financieel werden er grote stappen gezet en ook de jeugdopleiding heeft een metamorfose ondergaan. Vooral dan de doorstroming naar de eerste ploeg die die toch wat verwaarloosd was geraakt. En van die aanpak plukt Blauw-Zwart nu de vruchten.

 

Zo heerste de voorbije weken heel wat enthousiasme over de sterke prestaties van de 18-jarige Charles De Ketelaere en die kreeg afgelopen donderdag navolging van generatiegenoot Maxim De Cuyper. Zijn gesmaakte debuut tegen Manchester United leverde de 19-jarige krullenbol ook meteen een contractverlenging op. En volgens Het Laatste Nieuws kwam die nieuwe overeenkomst er niet toevallig. Zo zou Blauw-Zwart grootste plannen hebben wat betreft de eigen jeugd. Bron Voetbal4U.be