Koppen bij de jeugd in de Engelse ban

Nieuwee koersrichtlijnen aangekondigd voor alle leeftijdsgroepen tussen de zes en jonger dan 18 jaar, in samenwerking met de Ierse en Schotse FA's.

 

De bijgewerkte koersbegeleiding, die onmiddellijk wordt geïntroduceerd, biedt grassroots-clubs, coaches en spelers alleen de aanbevolen koersbegeleiding voor trainingssessies. De begeleiding verandert niets aan de manier waarop wedstrijden worden gespeeld.

 

Na de publicatie van de FA en PFA gefinancierde FIELD-studie, uitgevoerd door de Universiteit van Glasgow en gepubliceerd in oktober 2019, hebben we de onafhankelijk voorgezeten onderzoekstaakgroep opgericht om te begeleiden bij mogelijke wijzigingen in de rubriek coaching, beoordeling van hersenschuddingprotocollen en advies over toekomstige onderzoeksprojecten.

 

Hoewel er in het FIELD-onderzoek geen aanwijzingen waren dat de bal koppen de oorzaak was van het verband met de incidentie van degeneratieve neurocognitieve ziekte, is de bijgewerkte koersrichtlijn parallel aan de medische commissie van de UEFA opgesteld om eventuele risico's te beperken. tracht later dit jaar Europese richtlijnen te publiceren. De Ierse FA en de Schotse FA zullen ook dezelfde koers volgen. Bron TheFA.com