België last ook alle wedstrijden en trainingen af

Geen voetbal tot en met 3 april 2020. Ontdek hier alle informatie. Alle jeugd-en amateur wedstrijden en trainingen in het veldvoetbal, futsal en minivoetbal worden afgelast, zowel competitief als recreatief. Dit tot en met 3 april. De wedstrijden van de Pro League (1A en 1B en de Women’s Superleague) gaan niet door. De bekerfinale van zondag 22 maart wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. Ook de internationale toernooien voor onze U17 en U19 (zowel jongens als meisjes) zullen niet doorgaan. Alle activiteiten in het nationaal trainingscentrum in Tubeke (trainingen, detectiedagen, activiteiten van arbitrage, …) worden tot nader order opgeschort Alle trainersopleidingen (specifieke en basisopleidingen) worden afgelast tot en met 3 april. Alle grassrootsactiviteiten (Footfestivals, Beker Jella Lauwens, UEFA Disney Playmakers, 35+ en 55+ voetbal) worden afgelast tot en met 3 april. Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen, zullen we in overleg met KBVB, ACFF en Pro League kort op de bal spelen en snel communiceren via de sociale en digitale media en deze pagina. Lees verder bij Voetbal Vlaanderen