GEEN VOETBALWEDSTRIJDEN TOT EN MET 6 APRIL. STOP OOK DE VOETBALTRAININGEN (VOETBALSCHOLEN) MET GROEPEN IN PARKEN

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle Nederlandse competities van het betaald- en amateurvoetbal.

 

Het kabinet heeft vanmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal.

Voetbalscholen

Wij verzoeken ook alle trainingen per direct niet door te laten gaan ook die van Voetbalscholen die ergens in parken voetbaltrainingen organiseren. Laten we kinderen hieraan niet blootstellen. Lijkt Voetbal Totaal nou niet zo erg om een 3 tal weken van totaal onthouding in acht te nemen.