In verband met de crisis geven we nu een online Skype bijscholing 6v6 en 8v8 weg!

De eerste pupillentrainers hebben zich gemeld.

 

In tijden van crisis is contact leggen met met anderen best belangrijk. De gratis online bijscholing 6v6 en 8v8 doen we nu per Skype of Facetime. Skype heeft de voorkeur. Graag visualiseren. Alleen via skype willen we je graag helpen. Zonder skype mogelijkheden gaat dat niet. 


We delen gemakkelijk presentaties, werkmateriaal, oefenstof e.d. Met één simpele link kun je al meedoen. Zo werken ze nu ook op school. Tijdens de videogesprekken kunnen meerdere personen deelnemen ook al heb je geen Skype.hoe leuk is het om ervaringen te delen met elkaar en elkaar te helpen. Zo leer je ook van elkaar.


Met een tweetal mooie Powerpoints zijn we bereid trainers die voor het eerst voor een groep staan te helpen. Inmiddels hebben de 1e 9 trainers zich gemeld.

Wilje ook meer weten ga naar naar deze pagina