Je bent niet uitgepraat over het Jeugdvoetbal...Voetbal Totaal TV

Laten we hopen dat de crisis een keer voorbij is. Droom en doe dingen waarbij jij als persoon gelukkig wordt.

De Media heeft ons altijd geïntrigeerd en voetbal uiteraard ook. Ons streven is dan ook binnen groot Amstelland/Meerlanden en Veenlanden een regionaal online Video zender op te tuigen en vooral de jeugd  maar ook het meiden voetbal te bespreken. 

 

Binnenkort meer....

 

Er zijn zoveel clubs in de regio waarbij je in een clubsetting prachtige praatprogramma's kunt maken over o.a. het ouderprobleem, uitval junioren, gekwalificeerde trainers, de trainingsmethodieken, gedrag, pedagogiek, voeding, beleidsplannen, doelstellingen, visies en.missies, er zijn er teveel om op te noemen. 1x per week uitzenden en zorgen dat clubs dit publiceren op hun sites. Een diversiteit aan mensen. Mensen met een mening waarbij anderen via reacties op sociale media kunnen en mogen reageren. In een voetbalsetting binnen een straal van 15-20 km rondom Amstelland....een programma met daar tussendoor ook filmpjes van trainingen, een actie, een impressie van een opleiding, gedrag aan de zijlijn enz.

 

Regionieuws, interviews en video's over en met onderstaande voetbalclubs.

 

Voetbal en sportsite met artikelen nieuws en interviews over mannen, vrouwen jeugd(jongens en meisjes)op locatie bij de verenigingen SCW, FC Aalsmeer, RKDES, sv Nieuwkoop, Nicolas Boys, sv Zevenhoven, Roda 23, Sporting Martinus, NFC, Amstelveen Heemraadd, RKAVIC, Legmeervogels, KDO, ARGON, CSW, sv Ouderkerk, FC Abcoude en Hertha

 

In het komende seizoen gaan we aandacht besteden aan aan clubs met interviews, video opnames enz. over het mannen, jeugd, jongens en meisjesvoetbal en vrouwenvoetbal.

 

Bij alle sites zie je alleen maar senioren dat we denken, nu wordt het ook tijd voor de jeugd, heren, dames en het jeugdvoetbal. De site wordt nog vollediger maar we willen al graag het laatste nieuws ontvangen voor onze site. Tevens zullen we regelmatig op de velden te zien zijn, voor een interview, verslag van diverse wedstrijden met spelers, trainers, kader en bestuur.