Goed voorbeeld doet goed volgen: v.v. Wildervank doneert deel kantinevoorraad aan voedselbank Veendam

Er wordt al weken niet gevoetbald en getraind. De voetbalkantines zijn gesloten. tot en met de zomer. Maar de koelkasten, diepvriezers en andere voorraadkasten zijn vermoedelijk nog wel gevuld. v.v. Wildervank heeft een deel van de voorraad - onder het motto 'samen staan we sterk' - gedoneerd aan de Voedselbank Veendam.

 

De datum van sommige producten komen in zicht. Meer clubs zitten wellicht met dezelfde gedachten om etenswaar en drinken die richting de houdbaarheidsdatum zitten dit te doneren aan de voedselbanken in de diverse regio's.

 

Het bestuur van vv Wildervank van de voetbalclub heeft de voorraad gecontroleerd. In overleg met de kantinecommissie is gekeken welke etenswaar en drinken aan de voedselbank geschonken kon worden.

 

Bron Menterwolde.info