vv Waterloo wil nieuw leven in IJmond. Oproep aan iedereen in de regio!

Voetbalclub Waterloo, uit Driehuis, de club die al sinds 1936 bestaat is al een gedurende tijd minder zichtbaar aan het worden is, willen wij nieuw leven in blazen. Dit heeft als reden de grote leegloop die zij hebben gehad een aantal jaar geleden. Tegenwoordig bestaat Waterloo nog maar uit één gehandicapten team en één zondag elftal. Toch heeft Waterloo op een of andere manier het hoofd boven het water weten te houden waardoor het nog bestaat.

 

Het idee om Waterloo een nieuw leven in te blazen en opnieuw op de kaart te zetten gaat daadwerkelijk doorgezet worden.

 

Wij als toekomstig spelers van V.V. Waterloo willen er alles aan doen om de club weer te laten gelden in de voetbalwereld. Met een zelf samengestelde groep, met allemaal jongens die woonachtig zijn in IJmuiden of omstreken, altijd hebben gevoetbald bij clubs in de regio en die 100% van voetbal houden gaan wij dit avontuur aan.

 

Waterloo zal weer mee gaan doen in competitieverband in de 4e klasse zaterdag. Met de spelers die zijn samengesteld voor aankomend seizoen, is ons doel heel simpel: binnen twee jaar promoveren naar de 3e klasse.

 

Wij willen het bekend maken dat er officieel een Waterloo zaterdag 1 gaat komen in het seizoen 2020/2021. Tevens zijn wij op zoek naar sponsors. Door de lage (vrijwel geen) inkomsten van de laatste jaren, heeft Waterloo weinig ruimte om ons financieel te ondersteunen. We zoeken sponsors voor het volgende:

 

Materialen: pionnen, hesjes, ballen Kleding: trainingspakken, wedstrijdtenue ’s, tassen, inloopshirts Trainer: vergoeding voor de trainer

 

Waterloo heeft ons financieel niets te bieden, omdat het er simpelweg niet is. Wij zijn op zoek naar sponsors die ons idee, om Waterloo weer omhoog te helpen mooi vinden en willen ondersteunen. Het zou ons geweldig lijken om een club die al enige tijd vrijwel als ‘failliet’ is verklaard, weer een totaal nieuwe boost te geven. Samen met het bestuur zijn wij als spelers meerdere keren in gesprek geweest, waardoor wij oprecht al het vertrouwen hebben in dit idee.

 

Wilt/kunt u iets betekenen voor ons als spelers, het bestuur en natuurlijk de club zelf, zouden wij hier enorm blij en dankbaar voor zijn. Zou u dan een privé bericht naar ons nieuwe Facebookaccount kunnen sturen? Wilt u meer weten over dit toekomstig ‘herboren Waterloo’, wees dan zeker vrij om uwvragen te stellen!

 

Wij horen heel graag van u, Met vriendelijke groet,

 

De toekomstige spelers van V.V. Waterloo 1