· 

Dromen. Wat is jouw voetbaldroom?

Inmiddels is april van start en is heel het land in de ban van het Corona virus. Inmiddels is ook bekend geworden, dat al het amateurvoetbal voor dit seizoen afgelast!

 

Geen kampioenen en geen degradanten...Ook de scholen moeten langer gesloten blijven.

 

De afgelopen weken weer een leuke actie met Rob Hoekschop op Twente Insite en Sport in Twente; helemaal top!

 

Aangezien we nog lange tijd thuis zitten en we niet moeten stoppen met het verwezelijken van onze dromen, gooi ik er weer een leuke actie tegen aan. Voor uzelf of voor uw zoon of dochter, uw leerling of pupil; iedereen kan en mag meedoen!

Er is maar 1 opdracht:

 

  • Wat is jouw voetbaldroom?
  • Hoe zie jij je voetbaltoekomst?

 

Dit mag je tekenen, knutselen, etc en opsturen naar rickardesch@hotmail.com

 

De vijf leukste krijgen of een boek of een sportveer van mij! Laat even weten wat je voorkeur heeft. Hier even een korte samenvatting van het boek en de sportveer: Rob Hoekschop (de biografie van een voetbalamateur) is leuk voor jong en oud (er)! Jong krijgt inzicht in de zoektocht naar wie ben je en wat zijn je kwaliteiten; inclusief de te nemen hobbels en verleidingen die op zijn/haar pad komen in het proces van de groei. Voor de oud(er) is het vooral een tocht der herkenbaarheid! Dan de sportveer (www.sportveer.nl). Je bouwt met de sportveer namelijk een perfecte hand/voet-oog coördinatie op, wat ook handig is bij andere (bal)sporten.

Het gaat dus vooral om lol en plezier maken en het is ook nog eens goed voor je conditie.

 

Stuur je inzending met je voorkeur tot 1 mei naar rickardesch@hotmail.com Doe mee op de site van Rick Ardesch

 

Blijf sterk en zorg goed voor elkaar!