Sporting Lokeren failliet verklaard

De ondernemingsrechtbank van Dendermonde heeft Sporting Lokeren failliet verklaard. Dat heeft Het Laatste Nieuws vernomen uit betrouwbare bron. De club uit 1B tekent geen beroep aan.

 

Eerder vandaag al was gebleken dat het faillissement van Sporting Lokeren onafwendbaar was, nadat voorzitter Louis de Vries de handdoek in de ring gooide in een bericht aan de supporters. Op aangeven van zijn raadsman zal hij dus niet in beroep gaan tegen de beslissing van de rechter.

 

“Tot mijn enorme spijt en groot verdriet moet ik u melden dat, ondanks alle inspanningen, wij er niet in geslaagd zijn tijdig de nodige investeerders aan te trekken om de deadlines voor het beroep bij het BAS te halen”, klonk het. “En na grondige evaluatie hebben wij moeten besluiten dat onze advocaat zich zal neerleggen bij de beslissing over de zaak die heden voor de handelsrechtbank wordt ingeleid.”

Lees verder in de Morgen