KNVB: Samen vooruit 1,5 meter oefenstof

Dinsdag 21 april kwam er in deze lastige tijd goed nieuws voor alle jeugdvoetballers in Nederland. Onder ‘bepaalde voorwaarden’ mogen zij weer georganiseerd voetballen op de verenigingen. Dit brengt uiteraard een aantal uitdagingen met zich mee voor alle verenigingen, kaderleden en de spelers zelf. De KNVB biedt ondersteuning voor alle trainers en spelers met betrekking tot trainingen en/of andere voetbal-activiteiten. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

 

De maatregelen onderscheiden een drietal groepen waar de regelgeving anders voor is:

  • De groep t/m 12 jaar (Onder 13)
  • De groep van 13 t/m 18 jaar (Onder 14 t/m Onder 19 jaar)   

Voor elk van deze groepen kun je op de hieronder staande pagina's specifieke voorbeeldtrainingen en nuttige protocollen en tips vinden. Uiteraard voor iedere categorie rekening houdend met de gestelde maatregelen vanuit het RIVM.

Ga naar de site voor 1.5 meter trainingen