Fleur van der Sluis wint schrijfwedstrijd meidenvoetbalserie

De winnaar van de schrijfwedstrijd voor een nieuwe voetbalserie voor meiden is bekend! Fleur van der Sluis (24) tekent binnenkort een auteurscontract bij uitgeverij Kluitman. Haar verhaal In de aanval! werd uit bijna veertig inzendingen gekozen.

 

Begin december 2019 organiseerde uitgeverij Kluitman een schrijfwedstrijd om een nieuwe schrijver te vinden voor een voetbalserie speciaal voor meiden vanaf 10 jaar. Er kwamen veel leuke, spannende en sportieve inzendingen binnen en de jury – bestaande uit o.a. voetbalmagazine GOAL! en ere-jurylid Rocky Hehakaija – koos uiteindelijk In de aanval! van Fleur van der Sluis als winnaar.

 

Juryrapport Het juryrapport over deze inzending: ‘In de aanval! is een verhaal met veel pit en humor, en staat bol van spannend meidenvoetbal. De gebeurtenissen zijn voor een brede doelgroep herkenbaar. De jury was meteen benieuwd hoe het verhaal verder zou gaan.’

Bron Uitgeverij Kluitmans