Gaat een club oprichten in Vlaanderen makkelijker dan in Nederland? Lijkt van wel...

Voetballen bij Voetbal Vlaanderen kan zowel op het veld als in de zaal, competitief of recreatief, en van jong tot oud elk op zijn of haar niveau.

 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

 

Een club oprichten in competitieverband of louter recreatief (of beiden). Voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen en spelers met of zonder beperking.  Je kan een nieuwe club oprichten in de verschillende sporttakken.

 

Blijf niet langer aan de zijlijn staan en ga ervoor

 

Kies je voor competitief voetbal? Belangrijk is: Indien je een herenploeg wenst aan te sluiten in het provinciaal voetbal geldt er een minimum van 2 ploegen, waarvan minstens 1 jeugdploeg. Je hebt de keuze uit een competitie met  promoveren of degraderen (eerste ploegen heren/vrouwen) of een competitie zonder promoveren of degraderen  (reserven, jeugdvoetbal, G-voetbal).

 

Ga je voor recreatief voetbal?  Meer informatie over veldvoetbal.