AMSTERDAMSE MEISJES VOETBAL ACADEMIE

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Voortgevloeid uit de Meises Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid Holland.  Sinds ons gesprek met de Hoofdtrainer van een BVO  Vrouwen mogen en willen we graag talentvolle meiden stage laten lopen bij deze club. We leiden meisjes op van 14 t/m 19 jaar. 

En dat als Amsterdamse onderneming, maar de gunfactor is gauw gelegd. Alhoewel de BV gesitueerd is in Capelle aan de IJssel is de werkplek gelegen in regio Amsterdam.

 

Meer meiden moeten de kans maken om bij een BVO een stageplek te verwerven. Daar willen we graag aan bijddragen en hopend dat vele meiden de weg naar ons kunnen vinden.

Wij bieden ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen en we ontvangen graag speelsters die gemotiveerd zijn om nog beter te willen worden. Talentvolle Meiden vanaf 14 t/m 19 zijn welkom. Uiteraard kunnen de meiden rekenenen op gediplomeerde trainers of trainsters die hun sporen in het voetbal verdiend hebben.

 

De AMVA biedt speelsters een interessant opleidingsprogramma. Binnen aanvallen, verdedigen en van verdedigen naar aanvallen en van aanvallen naar verdedigen. Binnen deze teamfuncties die leidend zijn zullen de meiden zich verder kunnen ontwikkelen. Volle aandacht voor een ieder bij handelingen met de bal en handelingen zonder bal. Hierbij saat spelplezier voorop. Een must om de voetbakwaliteiten verder te verbeteren en te optimaliseren.

Hierin zullen de speelsters ook leren zelf keuzes te leren maken en spelsituaties beter leren herkennen en toe te passen.

Wij gaan er vanuit dat speelsters die vanzelf mee  denken in bepaalde spelsituaties in staat zijn om voetbalproblemen op te lossen  We stellen liever open vragen waardoor ze zich sneller ontwikkelen, dan speelsters die allles opgelegd en gedicteerd krijgen.

 

Om alles in goede banen te leiden, verwachten wij van de meiden zowel binnen als buiten het veld een topsportklimaat en mentatliteit.