· 

Kiezen we voor de Ik of de Wij Voetbal Maatschappij

Voetbalclubs en andere sportclubs zijn een afspiegeling van de maatschappij!

 

Lees onderstaande maar eens goed door. Is het niet zo dat we nu de kans moeten pakken dat we van de "ik" maatschappij overstappen naar de "wij" maatschappij. Dat we vooruit komen met elkaar en niet alleen door ik, ego, en denk vooral aan jezelf. Ook in het voetbal, bij voetbalclubs zijn we een sociaal samenzijn. Tenminste zo hoort dat te zijn. Bedenkingen bij het betaalde voetbal maar wij zijn de maatschappij. Het voetbal, de sportvereniging is dé maatschappij...doe jij mee?....Wil jij naar de wij maatschappij? Wij met ons allen. Ik doe alvast nee. Sluit je aan. Of vind jij je ego te belangrijk?

 

Er waren gisteren 2 topmensen bij Op1. Jeroen Pauw en Louis van Gaal. Van Gaal gaf les...en iedere gast hing aan zijn lippen...wat een genot om deze man te horen. Hij betrok het gedrag van zijn spelers door naar de egoïstische maatschappij