Onrust bij GOES: 'Als dit bestuur blijft, is het gebeurd met de club. Dat weet ik zeker.'

Een noodkreet: van ontevreden leden en volgers van voetbalclub GOES. Ze maken zich zorgen over de toekomst van de Bevelandse club en zijn niet tevreden over het zittende bestuur, dat moet opstappen vinden ze. Vijf mensen willen zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie.

 

Het voetbalseizoen ligt stil door het coronavirus, maar bij GOES is het niet rustig. Eerder dit seizoen stapte de voorzitter op, vertrok de trainer, viel de nieuwe lichtinstallatie tijdens een wedstrijd uit en werd de club op de vingers getikt door de KNVB omdat de zoektocht naar een nieuwe trainer wel erg lang duurde. Zo'n zeventien vrijwilligers zijn gestopt. Nu laten ontevreden leden en volgers zich horen. Lees verder bij Omroep Zeeland