Webinar: Bijscholing Pupillentrainer

De onderbouw traint weer en tot 13 jaar mogen kinderen alles doen tot aan partijvormen aan toe.

Wil je ook een  weminar bijscholing meemaken? Plus toegang tot database oefenstof. 

 

Een online webinar bijscholing Pupillentrainer. Met een powerpoint presentatie! Je kunt tijdens de sessie ook vragen stellen via chat. 

 

Een goede structuur, organisatie, doelstellingen, speelwijze en een goede veldbezetting. Voordat je begint met een wedstrijd is het niet altijd makkelijk hiervoor trainingen samen te stellen. De nieuwe vormen Hoe trainen we 6v6 en 8v8, de nieuwe voetbalvormen. Bij 11v11 spelen we op een heel veld maar bij 6v6 en 8v8 niet en welke spelers haal je weg uit 11v11 om tot een optimale organisatie en veldbezetting te komen? Binnenkort krijgt iedere deelnemer een link om deel te nemen!

Binnenkort maken we de data bekend.