· 

Voetbal Totaal: wilt u onderstaande vraag beantwoorden?

Wilt u onderstaande vraag beantwoorden? Dank u voor de medewerking

 

We gaan dan ook binnen Nederland en België een online Video Talkshow opzetten en het amateurvoetbal, jeugd, senioren maar ook het meiden en vrouwen voetbal bespreken. Dat doen we met prominente gasten binnen het voetbal.

 

Tijdens deze wekelijkse talkshow, vanuit een voetbalomgeving, bespreken we de hot topics in de wereld van het senioren en jeugdvoetbal, vrouwen en meisjesvoetbal, sponsors, opleiders over welzijn en nieuwe ontwikkelingen.

 

Uitzending wekelijks. Max. 30 minuten. Kosten 2,-- per maand.

 

Bent u bereid om voor 4 goede uitzendingen 2,-- euro te betalen?  Onderwerpen zie hier

Vindt u de uitzendingen leuk en leerzaam om te bekijken? Blijven voor u op de site staan!